Το Σχολικό έτος 2003/04

Το Σχολικό έτος 2004/05

 

 

Θεσσαλονίκη  8 Ιουνίου 2006 Αθλητικές Εκδηλώσεις
Παρουσιάστηκαν στο σχολείο αθλητικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των παιδιών.

 

Θεσσαλονίκη 30/01/2006 Γιορτή Τριών Ιεραρχών
Γιορτάστηκε σήμερα στο σχολείο μας η μνήμη των Τριών Ιεραρχών. Το πρωί εκκλησιαστήκαμε στον ιερό ναό Οσίας Ξένης  Χαριλάου.

Στη συνέχεια πήγαμε στο Σχολείο μας και παρακολουθήσαμε τη γιορτή που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεων.

Κορίτσια των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων παρουσίασαν μέσα από συζήτηση γεγονότα της ζωής των Τριών Ιεραρχών.

Αγόρια της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων μέσα από το θεατρικό "Κοινή Γιορτή" μας έδωσαν να καταλάβουμε πώς ο Ιωάννης Μαυρόπους μετά το όνειρο που είδε καθιέρωσε την 30η Ιανουαρίου ως κοινή ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών και έπαυσε έτσι τις φιλονικίες ανάμεσα στους Βασιλίτες, Γρηγορίτες και Ιωαννίτες.

Η γιορτή πλαισιώθηκε με αποσπάσματα από τη διδασκαλία των τριών Πατέρων και ποιήματα.

 

Θεσσαλονίκη 13/10/2005 Γιορτή Μακεδονικού Αγώνα
Στην επέτειο του θανάτου του Παύλου Μελά, οι μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Σχολείου μας παρουσίασαν μια εμπνευσμένη εκδήλωση αφιερωμένη στη Μακεδονία, τους Μακεδονομάχους , τις ηρωικές δασκάλες και τον ήρωα Παύλο Μελά.

Η χορωδία του Σχολείου μας πλαισίωσε την εκδήλωση με πατριωτικά τραγούδια.

Η ομιλία  της γιορτής εκφωνήθηκε από τη δασκάλα Καρφοπούλου Άννα.

Φωτογραφίες

Θεσσαλονίκη 27/09/2005 Ανανέωση Δημιουργιών
 

Σήμερα ,οι μαθητές της έκτης τάξης του Σχολείου μας, με το δάσκαλό τους ,τη Διευθύντρια και τη γονέα κ. Αλέκα Κουρτζή , επιδόθηκαν με πινέλα και χρώματα και πολύ ζήλο να διορθώσουν και να ανακαινίσουν παλαιότερες δημιουργίες μαθητών του Σχολείου που ήταν ζωγραφισμένες στους τοίχους του διδακτηρίου .Το αποτέλεσμα ήταν χάρμα οφθαλμών!